Galerie

Behalve kunstwerken zullen er in de bij de galerie horende winkel aan kerst gerelateerde artikelen, ansichtkaarten en boeken te koop zijn. Zie ook kopje 'exposities' voor het adres en openingstijden.

uit 2009 tot 2009 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Innerrings zwart/wit

Innerrings zwart/wit

2009

Vier identieke vlakken met cirkels die samen een geheel vormen. In de cirkels zijn basiselementen - zoals o.a. water en vuur - en andere elementen verwerkt. Deze elementen hebben betekenis voor de kunstenaar.  Binnenin het werk is een spinnenweb zichtbaar. De buitenkant van dit werk is in wit uitgevoerd, de binnenkant in zwart. Elk individueel vlak van dit werk is gesneden en gevouwen uit slechts een enkel vel papier (tussen de 250 en 300 grams kartonachtig papier). Innerrings kan in zijn geheel tot een twee-dimensionaal vlak gevouwen worden. Dit exemplaar is nummer drie van gelimiteerde oplage "Innerrings" van in totaal vijf stuks. Alle vijf werken "Innerrings" zijn uitgevoerd in een andere kleurstelling. Bij het werk wordt een certificaat geleverd.  

Elevation terracotta

Elevation terracotta

2009

Nummer drie van gelimiteerde oplage van totaal tien "Elevation" werken. Alle tien werken worden in een andere kleurstelling uitgevoerd. Een witte en een blauwe versie zijn verkocht. De versie die hier te zien is op de foto is uitgevoerd in de kleur terracotta (Fashion 200 gram).

Overzicht 1

Overzicht 1

2009

Overzicht 1 van de werken te zien/te koop in galerie Bizaar van Zink & Zilver.  

Overzicht 2

Overzicht 2

2009

Overzicht 2 van werk dat te zien/te koop is in galerie Bizaar van Zink & Zilver.

Overzicht 3

Overzicht 3

2009

Overzicht 3 van de werken te zien/te koop in galerie Bizaar van Zink & Zilver.

Klein werk

Klein werk

2009

Kleine werken (A5 en kleiner) te koop tijdens deze expositie in galerie Bizaar van Zink & Zilver.