Galerie

Voor de expositie in K+A (=Kunst en Architectuur) heeft Ingrid van de in Leiden gelegen Morspoort, de Hartebrugkerk (ook wel Coliekerk genoemd) en de Koornbrug een papierarchitectuur ontwerp gemaakt (zie foto's). Deze werken worden voor het eerst in deze expositie getoont. De expositie wordt geopend door ce componist Tony Eyk.

uit 2007 tot 2009 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Hartebrugkerk

Hartebrugkerk

2009

Naar voorbeeld van de in Leiden (aan de Haarlemerstraat) gelegen Hartebrugkerk (in de volksmond ook "Coeliebrug" genoemd). Speciaal ontworpen voor deze expositie. Gesneden en gevouwen uit één stuk. Nummer 1 (gesigneerd/genummerd) van gelimiteerde oplage van in totaal 35 stuks. Met certificaat. Papiersoort: Rives Artist 170 gram. Tijdens de tentoonstellingsperiode maakt ieder bezoeker van de galerie kans op een kunstwerk van de kunstenares. Nummer 1 van deze gelimiteerde oplage is voor dit doel gereserveerd. Op 17 januari wordt bekend gemaakt wie uiteindelijk dit werk zal toekomen. Zie ook close up volgende foto

Hartebrugkerk close up

Hartebrugkerk close up

2009

Close up van het werk geinspireerd op de Hartebrugkerk/Coeliekerk. Nummer 2 is gevat in een unieke handgemaakte "map".  

Koornbrug Leiden

Koornbrug Leiden

2009

Naar voorbeeld van de Koornbrug gelegen aan de Haarlermmerstraat in Leiden. Speciaal ontworpen voor deze expositie. Gesneden en gevouwen uit één stuk. Nummer 1 (gesigneerd/genummerd) van gelimiteerde oplage van in totaal 35 stuks. Met certificaat. Papiersoort: Rives artist 170 gram. Het werk is gevat in een unieke handgemaakte artistieke "map".  

Koornbrug 'map'

Koornbrug 'map'

2009

Een paar foto's van de artistieke en unieke "map" waarin het werk Koornbrug is verwerkt.

Morspoort Leiden

Morspoort Leiden

2009

Naar voorbeeld van de Morspoort gesitueerd in Leiden. Speciaal ontworpen voor deze expositie.Gesneden en gevouwen uit één stuk. Nummer 1 (gesigneerd/genummerd) van gelimiteerde oplage van in totaal 35 stuks. Met certificaat. Papiersoort: Rives artist 170 gram.
 

Guggenheim Bilbao

Guggenheim Bilbao

2007

Naar voorbeeld van het door de Amerikaanse architect Frank O. Gehry ontworpen deconstructivistische museum in Bilbao, Spanje. Het werk is gesneden en gevouwen uit één stuk en verwerkt in een unieke handgemaakte map. Papiersoort: Rives Artist 170 gram.

Palicio del marques de Salamanca

Palicio del marques de Salamanca

2007

Naar voorbeeld van in het Madrid gelegen paleis met dezelfde naam. Momenteel houdt het bedrijf Anida kantoor in het paleis. Het werk is gesneden en gevouwen uit één stuk.
Papiersoort: Rives Artist 170 gram.

Overzicht overige werken

Overzicht overige werken

2009

Overzicht van overige werken die in deze expositie te zien zijn.

Overzicht overige werken 2

Overzicht overige werken 2

2009

Overzicht 2 van overige werken te zien in deze expositie.