Galerie

Foto's van werk hangend in de kassen van de Historische tuin Aalsmeer. Het architectuur en abstracte werk hing in de Crysanten kas. De werken - plus nieuw werk - die ook in Museum Rijswijk hebben gehangen, tijdens de Holland Papier Biennale 2006, hingen in de tomaten kas.

uit 2006 tot 2006 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Algemeen

Algemeen

2006

De kunstroute is gehouden in het weekend van 16 en 17 september 2006. In totaal waren er zes kunstenaars met hun werk op deze bijzondere locatie aanwezig. In kassen en andere plaatsen op de tuin waren o.a. keramiek (Margriet Zwarthoed), schilderijen, fotografie, sieraden en papierarchitectuur te vinden. Het geheel werd omluisterd met muziek en zang.

Crysanten kas 1

Crysanten kas 1

2006

In deze kas hingen ongeveer 40 werken. Onderwerp van de werken: architectuur en abstract. De werken hingen vanaf buizen aan lijnen naar beneden. Een steen als contra-gewicht hing aan de onderkant van de lijnen. Om tot een eenheid te komen, is de gehele compositie zo veel mogelijk afgestemd op de kas. De kleuren van de werken en de gebruikte materialen, zijn zo veel mogelijk natuurlijk gehouden.

Crysanten kas 2

Crysanten kas 2

2006

Dezelfde Crysanten kas als de vorige foto maar nu vanaf een andere kant belicht. Om tot een eenheid te komen, is de gehele compositie zo veel mogelijk afgestemd op de kas. De kleuren van de werken en de gebruikte materialen, zijn zo veel mogelijk natuurlijk gehouden.

Tomaten kas 1

Tomaten kas 1

2006

Innerrings (deze zomer in Museum Rijswijk te zien geweest) en een nieuw werk - namelijk Transphere - in de tomaten kas.

Tomatenkas 2

Tomatenkas 2

2006

Foto van 'Cubical', 'Swirling non-colors' en 'Womanity' in de tomaten kas (zie voor meeer info betreffende deze werken in HPB 2006).

Tomatenkas 3

Tomatenkas 3

2006

Overzicht van de abstracte werken die in de tomatenkas hingen.

Tomatenkas 4

Tomatenkas 4

2006

Nogmaals de abstracte werken in de tomatenkas, maar nu met bezoekers.