Galerie

Van 9 tot 14 september wordt de Open Art Fair gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Ook Wies Willemsen vertegenwoordigd op deze Open Art Fair haar galerie en kunstenaars. Haar stand nummer is 3.66. Voor meer informatie en openingstijden kijk op de volgende website: www.openartfair.nl. Website Wies Willemsen: www.wieswillemsen.nl

uit 2006 tot 2008 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Her-Innerrings

Her-Innerrings

2008

Vier identieke vlakken met cirkels, die samen een geheel vormen. In de ringen zijn basiselementen verwerkt (water, vuur enz.) en symbolen die betrekking hebben op het leven van de kunstenaar.

Her-Innerrings (2)

Her-Innerrings (2)

2008

Een andere kant van het werk belicht. Binnenin Her-Innerrings is een zwart ontwerp - een spinnenweb voorstellend - verwerkt. De vier individuele kanten zijn met lipjes met elkaar verbonden.

Her-Innerrings close up

Her-Innerrings close up

2008

Een close up van het middengedeelte tussen twee kanten. Elke kant van het werk is gecreeerd uit 1 stuk. De 4 kanten zijn met lipjes/insnijdingen vervolgens met elkaar verbonden.

Reflection on Sagrada Familia

Reflection on Sagrada Familia

2008

Variant op het werk met dezelfde naam te zien onder het kopje 'expo Capellades '08'. Het werk bestaat uit 4 buiten en 2 binnenkanten. In zijn geheel in te vouwen tot een tweedimensionaal vlak.

Reflection on Sagrada Familia 2

Reflection on Sagrada Familia 2

2008

Een andere kant van dit werk belicht. Het witte binnenwerk is zichtbaar op deze foto.

Reflection on Sagrada Familia close up

Reflection on Sagrada Familia close up

2008

Close up van het middengedeelte tussen twee kanten. Op deze foto is het witte binnenwerk goed te zien.

Signature revived

Signature revived

2008

Vier vlakken samen een geheel vormend. Elk vlak - ieder anders van kleur - bestaat uit meerdere ringen, figuren en vormen, waarvan de inhoud betekenis heeft voor de kunstenaar.

Signature revived (2)

Signature revived (2)

2008

Een andere kant van dit werk belicht. De 4 individuele kanten zijn met lipjes/insneden aan elkaar bevestigd. Kan in zijn geheel gedemonteerd en/of tot een tweedimensionaal vlak teruggevouwen worden.

Captured

Captured

2008

Zes witte buitenkanten, met ieder een verschillend abstract/figuratief ontwerp. Binnenin is een zwart werk van vier kanten gevat. Kan in zijn geheel teruggevouwen worden tot een 2D vlak.

Captured (2)

Captured (2)

2008

Bovenaanzicht op het werk. Het binnenwerk is op deze foto zichtbaar.

Confix

Confix

2008

Confix bestaat uit 6 delen, ieder uit 1 stuk gesneden/gevouwen. De buiten en binnenkanten zijn met elkaar verbonden dmv lipjes. Het werk kan daardoor tot een plat vlak teruggebracht worden.

Cubical

Cubical

2006

Uniek werk. Tentoongesteld op de Holland Papier Biennale 2006 in Museum Rijswijk. Gemaakt uit 1 stuk. Terug te brengen tot een tweedimensionaal vlak. Zie ook het kopje 'Paper Biennial 2006'.

Cubical (2)

Cubical (2)

2006

Een andere kijk op dit werk. Het werk is gesloten met een papieren veter. Als deze losgemaakt wordt, is het werk terug te vouwen tot een tweedimensionaal vlak.

Elevation blue

Elevation blue

2007

Gesneden en gevouwen uit 1 stuk. De zijkanten zijn met lipjes aan elkaar bevestigd, waardoor het werk kan worden teruggevouwen tot een tweedimensionaal vlak.

Elevation blue (2)

Elevation blue (2)

2007

Een andere kijk op dit werk.

Womanity

Womanity

2006

Uniek werk. Tentoongesteld geweest tijdens de HPB 2006. Zie voor meer info het kopje 'Paper Biennial 2006'.