Galerie

Van 8 juni tot en met 12 september 2010 wordt voor de achtste keer de Holland Papier Biënnale georganiseerd in het Museum Rijswijk en CODA Apeldoorn. In de winkel van Museum Rijswijk zijn objecten van Ingrid e.a. te vinden.

uit 2010 tot 2010 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Rondding Histair (wit)

Rondding Histair (wit)

2010

Naast werk dat eerder is ontworpen, zijn er ook een aantal nieuwe werken te zien in de winkel van Museum Rijswijk. Rondding Histair (wit) is er één van. Gemaakt uit één stuk. De kanten zijn verbonden met elkaar middels geintegreerde lipjes/gleufjes. Als de kanten losgemaakt worden is het werk terug te vouwen tot het originele platte vlak waarmee werd begonnen, of tot een twee-dimensionaal vlak.        

Boek Altitude

Boek Altitude

2010

Vier identieke kanten gevat in een map. Het werk kan tot 360 graden open gezet worden.
     

Altitude (paarse variant)

Altitude (paarse variant)

2010

Rondding Altitude; gemaakt uit één stuk. De kanten zijn verbonden met elkaar middels geintegreerde lipjes/gleufjes. Als de kanten losgemaakt worden is het werk terug te vouwen tot het originele platte vlak waarmee werd begonnen, of tot een twee-dimensionaal vlak.      

Abstract boek

Abstract boek

2010

Abstract werk in unieke handgemaakte cover.      

Rondding Translucent rood

Rondding Translucent rood

2010

Rondding Translucent rood is gemaakt uit één stuk. De kanten zijn verbonden met elkaar middels geintegreerde lipjes/gleufjes. Als de kanten losgemaakt worden is het werk terug te vouwen tot het originele platte vlak waarmee werd begonnen, of tot een twee-dimensionaal vlak.  

Grachtenpandjes reeks

Grachtenpandjes reeks

2010

Een reeks kleine grachtenpandjes in boekje verwerkt en gemaakt in verschillende kleurstellingen.  

Altitude

Altitude

2010

Rondding Altitude; gemaakt uit één stuk. De kanten zijn verbonden met elkaar middels geintegreerde lipjes/gleufjes. Als de kanten losgemaakt worden is het werk terug te vouwen tot het originele platte vlak waarmee werd begonnen, of tot een twee-dimensionaal vlak.  

Rondding Histair 2

Rondding Histair 2

2010

Nog twee uitvoeringen van Rondding Histair.