TU Delft, Praktijkruimte Bout, Faculty of Architecture,  februari 2010:

Een expositie tijdens het evenement "Re-discover paper, overcoming prejudices and oppositions". Voor verdere gegevens zie: www.rediscoverpaper.com/

 Indesem 2009:

Onderstaand persbericht werd halverwege Indesem gepubliceerd:

Persbericht:

Indesem ’09 – Point of View

 

Delft, 12-05-2009     

Het studenten architectuur evenement indesem is op 7 mei van start gegaan, het is nu halverwege en al een groot succes!

Indesem staat voor INternational DESign SEMinar en wordt elke twee jaar door architectuur studenten georganiseerd op de faculteit bouwkunde van de TU Delft. Dit jaar vindt het plaats van 7 t/m 15 mei.

 

 

Indesem bestaat uit een workshop voor 60 nationale en internationale studenten, die een week aan een uitdagende architectuurworkshop werken. Deze workshop wordt ondersteund door excursies en door een serie van lezingen en debatten die open zijn voor alle geïnteresseerden. Tevens vinden er tentoonstellingen plaats en worden er publicatie uitgegeven rondom het thema.

 

Het thema van dit jaar is de beleving van de gebruiker van architectuur waarbij alle zintuigen in acht genomen zullen worden. De opgave van de workshop, waarbij studenten in gemixte groepen van verschillende nationaliteiten een ondergrondse ruimte ontwerpen, richt zich volledig op dit thema.

Er hebben lezingen plaatsgevonden van gerenommeerde architecten als Herman Hertzberger, Michiel Riedijk en Winy Maas, deze waren een groot succes. Ook de in Nederland wat minder bekend, maar in het buitenland zeer gerenommeerde architecten, Takaharu Tezuka en Enric Riuz-Geli, waren erg verrassend en een groot succes onder de aanwezigen.

 

De tentoonstelling van papierarchitect Ingrid Siliakus trekt erg veel belangstelling en wordt zeer gewaardeerd onder de belangstellenden.

De workshop en de tentoonstelling zullen nog lopen t/m 15 mei. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en een van de lezingen te bezoeken die nog op het programma staan, waarvan o.a. Oliver thill, Marc Boumeester, Marlies Rohmer en Wiel Arets.

 

Voor het volledige programma en meer info: www.indesem.nl