Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Beeldende Kunst in Nederland, speciale editie.

Beeldende Kunst in Nederland, speciale editie.

De vierde editie van Beeldende kunst in Nederland is een speciale editie. Het is een prachtig boek, 72 pagina’s, met schitterende foto’s van kunstwerken van de top van Nederlandse kunstenaars en (jong) talent waarvan de werken door een deskundige toetsingscommissie zijn gescreend. Daarnaast heeft deze speciale editie een bijlage met anekdotes, belevenissen en bijzondere ervaringen van de kunstenaars. Ook Ingrid Siliakus is opgenomen in deze speciale editie. Indien gewenst wordt de bladzijde van Ingrid door haar gesigneerd. Deze speciale editie is uitgegeven in september 2011.
 
€39,95

Jaarboek Kunstenaars 2011

Jaarboek Kunstenaars 2011

Het Jaarboek Kunstenaars 2011, een lijvig en smaakvol opgemaakt boek, biedt overzicht van werken van ruim 260 Nederlandse beeldend kunstenaars en de namen van meer dan 1.500 kunstenaars. Het omvangrijke Jaarboek toont realistische en abstracte kunst, schilderijen en beelden. Zowel van bekende Nederlandse kunstenaars als van nieuw talent. Dit  omvangrijke naslagwerk heeft een alfabetisch register waardoor een kunstenaar makkelijk te vinden is. Het Jaarboek Kunstenaars wordt samengesteld, opgemaakt en gedrukt onder verantwoordelijkheid van stichting Kunstweek. Indien gewenst wordt het boek gesigneerd door kunstenaar Ingrid Siliakus.
€16,95

Innerrings zwart/wit

Innerrings zwart/wit

Vier identieke vlakken met cirkels die samen een geheel vormen. In de cirkels zijn basiselementen - zoals o.a. water en vuur - en andere elementen verwerkt. Deze elementen hebben betekenis voor de kunstenaar.  Binnenin het werk is een spinnenweb zichtbaar. De buitenkant van dit werk is in wit uitgevoerd, de binnenkant in zwart. Elk individueel vlak van dit werk is gesneden en gevouwen uit slechts een enkel vel papier (tussen de 250 en 300 grams kartonachtig papier). Innerrings kan in zijn geheel tot een twee-dimensionaal vlak gevouwen worden. Dit exemplaar is nummer drie van gelimiteerde oplage "Innerrings" van in totaal vijf stuks. Alle vijf werken "Innerrings" zijn uitgevoerd in een andere kleurstelling. Bij het werk wordt een certificaat geleverd.  
€1750,00

Kubus Translucent

Kubus Translucent

Opengewerkte kubus met abstract binnenin. Geheel uit 1 stuk gemaakt. Het gehele werk is terug te vouwen tot het originele platte vlak waarmee begonnen werd.
€75,00

Cubical

Cubical

Het geheel is gesneden en gevouwen uit 1 stuk (een vel papier van 15 x 60 cm). Voor animatie: klik op roterende kubus in rechter bovenhoek. Unicum, wordt geleverd met certificaat.
€350,00

United Women

United Women

Uniek werk. De verbondenheid die veelal tussen vrouwen bestaat, is onderwerp van dit werk. Zie voor meer foto's de website van de kunstenaar en/of stuur een mailtje voor meer info.
€750,00

Kunstgids 2011

Kunstgids 2011

Deze dikke en rijk geïllustreerde gids geeft een overzicht van de diversiteit van het kunstaanbod in Nederland. Ingrid's werk is ook in deze gids opgenomen en wordt door haar gesigneerd. Specificaties: 170 mm x 215 mm, 176 pagina's full colour, tweetalig (NL/ENG).
 
€17,50

Kunstgids Kunstenaars 2009

Kunstgids Kunstenaars 2009

Deze dikke en rijk geïllustreerde gids geeft een overzicht van het werk van verschillende Nederlandse kunstenaars. Ingrid haar werk is te vinden op blz. 144/155 en wordt door haar gesigneerd.
€15,00

Grachtenpandjes reeks

Grachtenpandjes reeks

Een reeks kleine grachtenpandjes in boekje verwerkt en gemaakt in verschillende kleurstellingen.  
€45,00